راه رسیدن به همه خوبی ها | اردو زیارتی مشهد ۱۴۰۱

بسم الله الرحمن الرحیم

اردو زیارتی مشهد مقدس سال ۱۴۰۱

این اردو به همراه طلاب در مقطع سیکل و حضور اساتید محترم ، در تاریخ ۲۶ دی ماه به مدت سه روز برگزار گردیده است.

این اردو با شعار «راه رسیدن به همه خوبی ها» و موضوع: «نظم» در این اردو شروع به فعالیت ها کرده اند تا در جوار حضرت علی بن موسی رضا (علیه السلام) بتوانیم علاوه بر بهره مندی از این بارگاه نورانی به تحقق عهدی جمعی در محضر امام بزرگوار برسیم.

جلسه با استاد عابدینی قبل از اردو مشهد؛ موضوع: «تشرف در محضر امام»

 

 توصیه ای از استاد برکتین برای زیارت از آیت‌الله خوشوقت

 

نوحه ی یادگاری

 

کسی که قصد زیارت میکند، از ابتدایی که «قصد» زیارت میکند، مثلاً ثبت نام میکند، یا پولش را آماده میکند، از همان موقع، چندین ملک با او همراه میشوند. همراه شدن ملائکه یعنی وقتی انسان قصد زیارت کرده است، حال وجودی اش متفاوت شده است. با این حال درونی – چه متوجه آن باشد، چه متوجه آن نباشد – مرتبط تر با امام میگردد.

همراهی ملک، یعنی حال انسان، حال ملک است. ملک، مجرد از عالم ماده است و این حال را داشتن، یعنی بریدن و دل کندن از دنیا…

اینها فرصتهایی است که ما با عدم اطلاع از دست میدهیم و شاکرش نیستیم. ما از همین الان زائر هستیم و توجه به این نداریم.

ما در ورود به حرم ها، اذن ورود میگیریم. در آن میخوانیم: جواب سلام ما به امام نجوای درونی ما است. «فتحت باب فهمی بلذیذ مناجات هم میخوانیم: «فأذن لی یا مولای افضل ما اذنت لأحد من اولیائک»: این نشان میدهد ورود ها یکسان نمیباشد. ارتباط با امام از زمین تا آسمان متفاوت است. دامنۀ کمالی امام نامتناهی است و ما هم محدودیم و محدود هم میکنیم! ورودمان بر امام محدود است چون باور نداریم.

اگر «افضل ما اذنت» را میخواهیم، هر لحظه مراقبه داشته باشیم تا هر لحظه، از لحظۀ قبل اذن افضلی بگیریم. اگر از الان مراقبه نداشته باشیم، وقت پابوس حضرات، دیگر دیر است برای «افضل ما اذنت» گرفتن. اما اگر از قبل بارها مراقبه داشتیم و اذن ورود گرفتیم، این «افضل ما اذنت» را تجربه خواهیم کرد.

خداوند بین ظاهر و باطن تلفیق کرده است. خداوند سفر ظاهری را ممزوج با سفر باطنی کرده است. حضرت امام میفرمودند «و من یخرج من بیته مهاجراً…» فقط هجرت ظاهری نیست. هجرت باطنی هم هست: هجرت از بیت ظلمت و نقص و گناه، به سمت خداوند و رسولش.

زیارت ما، هم هجرت زائری به حرمها است و یک مرتبه از سفر است، و هم سفر باطنی باید باشد.

یک قاعده: در اسلام اساس، نیت و باور است. حقیقت در این مرتبه است. عالم نیت عالم عظیمی است و وجود انسان قائم به عالم نیت او است. همین که نیت زیارت کردی زائر محسوب میشوی. اگر این سرمایۀ عظیمِ نیت را شناختی و استفاده نکردی….

نکات کاربردی در رابطه با زیارت (کلیک کنید)

در سیره و بیان ده عالم الهی امام خمینی (ره)، امام_خامنه_ای(حفظه الله) ، استاد_عابدینی، میرزا_جواد_آقا_ملکی(ره)، علامه_طباطبایی(ره)، شیخ محمد بهاری(ره)، آیت_الله_بهجت(ره)، علامه_طهرانی(ره)، آیت‌الله بهاءالدینی(ره)، حکیم الهی قمشه_ای(ره)

" عکس نوشته در رابطه با آداب زیارت "

" عکس نوشته در رابطه با آداب زیارت "

جدیدترین اخبار

اشتراک گذاری

Share

مقالات مشابه

ارسال دیدگاه

Send Comment

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}